Ennakkotehtäviä

Lapin yliopistoon tein ennakkotehtäviä. Uskallan nyt pistää ku se aikarajakin meni umpeen tässä : D

ennakkotehtävä pieni

Tää oli eka tehtävä, tässä piti tehdä kolmen kuvasarja aiheesta ”minun elämäni, kevät 2015”, tästä piti tehdä ”yksinkertainen” ja mustavalkoinen työ tussilla tai lyijykynällä. Tämä oli helpoin tehdä koska ideakin tuli jo valmiiksi tehtävän kuullessa ja tuntui kuin sarjakuvaa olisi tehnyt. Olisin silti halunnut käyttää värejä..

ennakkotehtävä 3 pieni

Toinen tehtävä, piti suunnitella nettisivut ja mainostaa itseään graafisen suunnittelijan opiskelijana. Tein osittain käsin ja osittain koneella, enkä ole ennen nettisivuja suunnitellut (sen huomaa) mutta tykkäsin tehdä tuota logoa. Hankala suunnitella, mut hutaisin tän päivässä.

ennakkotehtävä2 pieni

Kolmas tehtävä, piti tehdä kuvitus Eppu Normaalin biisistä ”Murheellisten laulujen maa”. Tämä oli kaikista hankalin ja pitkäveteisin työ. Mulla kesti kauan aikaa keksiä mitä piirrän ja miten, tämän tekemisessä meni tuhottomasti aikaa enkä ole vieläkään täysin tyytyväinen. Inhosin jopa biisiä, vaikkakin se juuri kuvastaa hyvin Suomea… ehkä juuri siksi, niin masentavaa tekstiä. Eppu Normaalilla on ihan hyviäkin biisejä mutta tämä ei ollut minun mielestäni niistä parhain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *